Felújítások az önkormányzati intézményekben

A Szent Korona utcai Játszókert Óvoda falait vastag hőszigetelő réteggel látták el. Ez azonban csak munkálatok első része, mert jövőre alapos belső felújítást végeznek az épületen belül, amelybe beletartozik a kazáncsere is.
A Hársfa utcai Gyerekkuckó Óvoda teteje nem csak új cserépborítást kapott, hanem az elöregedett, már hullámossá vált, néhol repedezett cserépléceket is kicserélték.
Több gyermekintézményben kicserélték a csoportszobák linóleum borítását, és a Margaréta óvoda Péterke utcai telephelyén a falakat is újrafestették.
A XVI. kerületi Kertvárosi Egyesített Bölcsőde Centi Bölcsődéjének udvara szépült meg. Az épület melletti rész új térkövet kapott, ugyanebből a térkőből a másik oldalon járdát készítettek. Az udvar egy részét, ahol a természetes fű rendszeresen kipusztult, műfűvel borították be.

Az olyan nagy építkezésekkel párhuzamosan, mint például az új cinkotai rendelő, ezek a kisebb javítások, szépítések is folynak, amelyek a gyerekek és az óvodapedagógusok mindennapjait teszik szebbé, kényelmesebbé vagy biztonságosabbá.

Forrás: XVI. kerületi Újság